Nieuw!

Huisparfum 'Cheers' (My Flame)

Artikelnummer: A466d
Artikel 32 van 43
€ 10,95 (inclusief btw)

Laat je huis heerlijk ruiken met deze huisparfum! 

Bij de geurstokjes worden 6 stokjes geleverd. Hoe meer stokjes je in het flesje doet, hoe sterker de geur wordt afgegeven in je huis.

Het flesje gaat ca. 6 weken mee met 4 stokjes in het flesje.

De stokjes hebben ronde kanaaltjes die van onder naar boven lopen. De geurolie wordt hierdoor als het ware opgezogen. Een aantal uur na het plaatsen van de losse stokjes in de geurolie van het flesje zijn de kanaaltjes geheel gevuld en gaan de geurstokjes hun werk doen. De geurstoffen uit de geurolie verdampen op het oppervlak van de stokjes. Het omdraaien van de stokjes, zorgt tijdelijk voor een hogere geurafgifte.

Deze geurstokjes zijn beter geschikt voor kleine ruimtes, omdat het een relatief klein flesje is met korte stokjes. Een toilet, badkamer of kleine slaapkamer zijn bijvoorbeeld perfecte ruimtes hiervoor. 

 

Geur: Fresh Lotus
De geur Fresh Lotus is een zachte en frisse geur voor een rustgevende sfeer in je woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Deze geur is nog wat frisser dan onze Cashmere Comfort geur, waarin citrus en de geur van verse bloemen iets meer aanwezig is. De geur bestaat uit citrus en meloen, gevolgd door jasmijn, waterlelie, ylang ylang en rozen.

Specificatie Omschrijving
Merk My Flame
Inhoud 50 ml
Info Het flesje gaat ca. 6 weken mee met 4 stokjes in het flesje.
© 2017 - 2024 Strikboetiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel