Herroepingsrecht / retourneren

 1. De koper krijgt het recht om na ontvangst van de bestelling binnen 14 dagen mee te delen dat hij afziet van verkoop (herroepingsrecht). De termijn begint te lopen vanaf het moment dat de bestelling door de koper is ontvangen. Dit geldt enkel voor niet-gepersonaliseerde artikelen. Het herroepingsrecht is niet van kracht voor onderdelen van een productenpakket. De afzonderlijke producten van een pakket worden niet afzonderlijk teruggenomen.
 2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen oordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het ongebruikte en onbeschadigde product met alle geleverde toebehoren, met originele labels en in de originele verzendverpakking aan verkoper retourneren op eigen kosten en op eigen risico,  conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
 3. Van zodra de verkoper het product in onberispelijke originele staat terug ontvangen heeft, zal het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten) binnen de 30 dagen teruggestort worden aan de koper. Producten echter die afgeprijsd werden (outlet, solden, acties) of verkregen werden mits een kadobon worden niet terugbetaald.
 4. Bij annulering van uw bestelling voor deze verstuurd werd, blijven de verzendkosten ook ten laste van de koper.
 5. Er bestaat echter geen herroepingsrecht voor de producten die op maat gemaakt zijn of op vraag definitief gepersonaliseerd worden (d.i. wanneer u tekst/naam/quote kon kiezen om te bedrukken of de kleur van de bedrukking of het lettertype). Dit zijn heel wat producten die op deze website te vinden zijn. Die producten zijn logischerwijze nadien voor de verkoper onverkoopbaar geworden en worden zodoende waardeloos voor de verkoper.
 6. Er bestaat eveneens geen herroepingsrecht voor juwelen en dit om hygiënische redenen.
 7. Wij zijn graag op de hoogte van de retour en de reden daartoe. Gelieve ons dus vóór de effectieve terugzending een mailtje te sturen naar: info@strikboetiek.be
 8. Onthoud dat retourneren voor eigen rekening is! De verzendkosten zijn dus voor de koper die het goed terugstuurt.
 9. Terugzenden is ook op eigen risico! Pak de terug te sturen producten zeer goed in, zodat ze niet beschadigd raken en breng je pakket binnen in het postkantoor en verzend als pakketpost. Hou je track&trace-code bij! Dit is jouw bewijs van verzending. 
 10. Verstuur je pakket naar volgende adres: 

   Strikboetiek / Cosbro bv

   Wilderstraat 5

   1570 Galmaarden  (België)

 11. Nog vragen? Iets niet duidelijk? Contacteer ons via info@strikboetiek.be

          

      

      

© 2017 - 2024 Strikboetiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel