Levertijden

Alle pakjes worden met BPost verzonden. BPost levert op weekdagen van 8 tot 17uur* (*indicatief). 

De levertijd is afhankelijk van het bestelde product.

Niet-gepersonaliseerde artikelen worden na ontvangst van betaling binnen 1 à 3 werkdagen verzonden. Om uw bestelling met de grootste zorg te kunnen personaliseren hebben gepersonaliseerde bestellingen gewoonlijk iets langer nodig. Gepersonaliseerde artikelen worden na ontvangst van betaling binnen 5 à 10 werkdagen verzonden (uitgezonderd verlofperiodes aangegeven op de welkomstpagina).

Onder 'werkdagen' verstaan we weekdagen (ma t.e.m. vrij), weekend en feestdagen niet meegerekend. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden de volgende werkdag (op maandag dus, tenzij het een feestdag is) en na ontvangst van betaling verwerkt. U ontvangt dan een verzendbevestiging met track & trace-code wanneer uw bestelling verzonden is.

 

Afhalen

U kan er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen. Dit kan na afspraak op volgend adres: Wilderstraat 5, 1570 Galmaarden. Wij nemen hiervoor contact met u op wanneer de bestelling klaar is. 

Opgelet!  Wanneer u de bestelling wilt afhalen, kies dan op het einde van het bestelproces duidelijk voor 'afhalen' om te vermijden dat er automatisch verzendkosten worden bijgerekend. Om administratieve redenen dient u evenwel uw adres nog op te geven. Wij hebben immers een adres nodig om een factuur op te maken.

© 2017 - 2019 Strikboetiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel